Літня новинка від ColoreScience: мультифункціональна сироватка для чутливої шкіри ALL CALM® | Marie Claire

Для усунення подразнень у надмірно чутливої шкіри та відновлення ліпідної мантії

Американьский бренд дерматокосметики ColoreScience, відомий своїми засобами для чутливої шкіри та шкіри після косметологічних процедур, випустив довогоочикувану новинку: мультифункціональну сироватку для чутливої шкіри All Calm®, яка містить запатентований комплекс інгредієнтів BioSolace® для зволоження, засокоєння та ліпідного захисту. Засіб необтяжливий та надійний водночас. Представниці чутливої шкіри, які влітку потерпають від подразнень сприченних потом, пилом, соняшніми променями та іншими факторами, можуть спати спокійно. Влітку шкіра буде зволоженою, заспокоєнною, сяючою та захищенною.

Що в складі ALL CALM® MULTI-CORRECTION SERUM?

Ключовим компонентом сироватки є запатентований комплекс BioSolace®, який заспокоює подразнену шкіру, зменьшує почервоніння та повертає їй еластичність

+ Ніацинамід: також відомий як вітамін B3, цей інгредієнт зміцнює захисний бар’єр, зменшує почервоніння, нормалізує вироблення шкірного сала та працює як дієвий анті-ейдж засіб.
+ SymRelief®: потужна комбінація екстракту імбиру та бісабололу сприяє відновленню природних механізмів
захисту шкіри від агресивного впливу навколишнього середовища, а також охолоджує та заспокоює чутливу
шкіру.
+ Vital ET™: ця біодоступна форма вітаміну Е забезпечує антиоксидантну підтримку, зменшуючи почервоніння,
спричинене екологічними та механічними факторами. Заспокоює шкіру як до, так і після впливу
ультрафіолетового випромінювання.
+ MAXnolia: інгредієнт на основі екстракту кори магнолії, який зволожує, зміцнює шкіру та робить її більш еластичною.
+ CM-Glucan Forte: компонент, який було отримано з ß-глюкану пекарських дріжджів, заспокоює чутливу та подразнену шкіру, зменшує сухість та відновлює захисний бар’єр.
+ Native Essence™: морський ензим, який має унікальні здібності до виживання, сприяє відновленню водного балансу і покращує зовнішній вигляд шкіри, надає сяйво та робить її більш гладенькою.
+Crystalide™: комбінація пептидів та ліпідів тривалої дії, яка забезпечує зволоження і нормалізує процеси відновлення шкіри, роблячи її текстуру гладкою і рівною.
+Phytomoist: клінічно доведено, що цей інгредієнт зволожує шкіру в 4 рази краще, ніж гіалуронова кислота, а також сприяє покращенню захисної функції шкіри і забезпечує утримання вологи в епідермісі.
+Гліцерин: відомий компонент для зволоження шкіри, який вбирає і утримує вологу, підтримує здоров’я захисного бар’єра шкіри і
покращує її зовнішній вигляд.

Як використовувати?

Нанесіть 2-3 натиски сироватки на очищену суху шкіру. Продукт можна застосовувати як у ранкового догляді, так і у вечірньому.
Рівномірно розподіліть по шкірі та нанесіть крем для зволоження. Сиворотка чудово поєднується з іншою космецевтикою. Для миттєвої корекції почервоніння використовуйте крем All Calm® Clinical Redness Corrector SPF 50 у ранковому догляді. Нанесіть сонцезахисну пудру з пензлем Total Protection™ Brush-On Shield SPF 50 для захисту шкіри від негативних факторів навколишнього середовища. Повторно наносьте пудру кожні дві години.

Порада професіонала:

Достатньо 1-2 натисків сироватки для нанесення на шкіру обличчя та шиї. Засіб також можна застосовувати для шкіри рук та зони декольте. 30 мл сироватки вистачає приблизно на 45-60 днів залежно від частоти використання.

Джерело: marieclaire.ua

All Calm
Попередній запис
Дивись та вчись: найефективніший спосіб нанесення крему навколо очей | COSMO
Наступний запис
ТОП ЗВОЛОЖУЮЧИХ КРЕМІВ, ЯКІ ДІЙСНО ПРАЦЮЮТЬ | ELLE

Похожие записи

Секретные ритуалы красоты Татьяны Аборонок | Beauty HUB

Як зробити освіжний макіяж з мінімумом продуктів | ELLE

Солнцезащита: лучшие средства с SPF весна-лето 2021 | Beauty HUB